Hirdetés

Fifa Online - Nyugaton is hamarosan

|

Hamarosan a böngészőnkben tolhatjuk a legújabb Fifa játékot.

Hirdetés

Az EA ugyan elégedett a tízmillió eladott Fifa 10-el, de mindig van hová fejlődni. Ezért aztán érkezik a Fifa Online nyugatra is. Ázsiában már évek óta focizhatnak a skacok online, de nekünk eddig kellett rá várnunk. A játék ingyenes lesz, böngészőben fut, és elegendő lesz hozzá egy közepes teljesítményű laptop.

A Fifa 10 grafikus motorját használó Fifa Online háromféle játékmóddal várja a focirajongókat. Lesz ugye a World Cup, aztán lesz League, és persze Versus. A játék a teljes Fifa adatbázist használja, így 30 bajnokság közül választhatunk, 500 csapattal taníthatjuk móresre az ellent, és 15,000 játékost csere-berélhetünk egymás között. Hamarosan indul a zárt béta, jelentkezzetek jól!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)