Hirdetés

Ünnepeljétek ti is a FIFA Ultimate Team 9. születésnapját!

|

Az évforduló alkalmából az EA rengeteg új kihívással és ajándékkal készült a játékosoknak.

Hirdetés

A tavalyi évhez hasonlóan idén is új kihívásokkal, heti feladatokkal és Iconokkal kecsegtet a FIFA 18 Ultimate Team évfordulója.

Hirdetés

Visszatér a FUT Birthday csapat, az End of an Era és a FUT Birthday Squad Building Challenge-ek, és egy rakás feladat teljesítésével lehet új játékosokat szerezni a csapatunkba. Az idei szülinapos csapat olyan játékosokból áll, akik az utóbbi évek legjobbjai voltak a posztjukon - őket különleges csomagokból lehet begyűjteni az esemény ideje alatt. Pakkokból és kihívásokat teljesítve pedig visszavonult sztárokat lehet megszerezni a Prime ICONS kollekcióból. A PlayStation Blog már meg is osztott egy képet az elérhető játékosokról.

Még a mai Szent Patrik napot is ünnepli az EA, ennek örömére különleges heti kihívásokon lehet ír játékosokat szerezni, akiket egyes Building Challenge-eknél fel is lehet használni.

Rengeteg újdonsággal indult el tagnap a FUT Birthday esemény, és érdemes a rajongóknak minél előbb nekifeküdni a kihívásoknak, mert egyes SBC-k később már nem lesznek elérhetők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)