Hirdetés

2014 FIFA World Cup - nyerj jegyet a valódi világbajnokságra!

|

A Sony új nyereményjátékában rengeteg értékes ajándékot nyerhettek, köztük 25 páros belépőt a 2014-es FIFA World Cupra és a július 13-án megrendezésre kerülő döntőre is!

Hirdetés

2014 Fifa World Cup Brazil játék megjelenése apropóján a Sony és az EA Sports egy olyan nyereményjátékot talált ki, amiben valószínűleg minden rajongó örömmel vesz majd részt.

A játékba kerüléshez egy PlayStation 4, PlayStation 3 vagy PlayStation Vita konzolra, vagy egy PlayStation Store-on keresztül leadott rendelésre van szükség. A regisztrált játékosok egy feleletválasztós teszten bizonyíthatják tudásukat, a FIFA World Cuppal és a PlayStationnel kapcsolatos kérdésekre kell válaszolni.

A jegyekért zajló verseny május 25-ig tart, de egészen a döntő napjáig további értékes PlayStation ajándékok találnak majd gazdára. A fődíj a döntőre szóló páros belépőjegy utazással, szállással és költőpénzzel, továbbá az első helyezet az elődöntőre, a második pedig a negyeddöntőre látogathat ki a Sony költségén. Emellett egyéb meccsbelépőket, valamint számtalan Sony ajándékot, így PS3, PS4 és PS Vita konzolokat, fejhallgatókat, 2014 FIFA World Cup Brazil játékokat vagy a több ezer PS Plus előfizetés egyikét is megnyerhetitek. 
 

A PlayStation továbbá támogató partnere a FIFA Interaktív Világkupának, amely idén nyáron megadja a lehetőséget a játékosoknak, hogy a PSN-en keresztül saját országuk világbajnokai legyenek. A versenyben bárki részt vehet, akár kezdő akár profi játékos - mindenki megkapja az esélyt, hogy képviselhesse hazáját a Rióban július másodikán és harmadikán megrendezésre kerülő döntőn.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)