Hirdetés

Fight Club Special Event

|

Úgy érzed, te vagy a legjobb virtuális bunyós? Bizonyítsd be!

Hirdetés

Erre kaptok lehetőséget a PlatinumShop, a KonzolSzektor, és a Fight Club szervezésében megrendezésre kerülő Fight Club Special Event-en, a Club4Players konzolkocsmában!

Olyan játékokban küzdhettek meg egymással, mint a Mortal Kombat, a Street Fighter IV: Arcade Edition, vagy a Tekken 6, feltéve, ha Ti is PlayStation 3 konzolon űzitek az ipart.

(A teljes poszterért kattintsatok a képre!) 

Következzen a hivatalos meghívó:

"Őrületes Fight Club Special Event partival várunk 2011 július 9.-én (szombat) 14:00 órától a játékosok Kánaánjában, a VI. kerület Ó utca 36. alatt található Club4Players ”joydobálóban” a PlatinumShop, a KonzolSzektor és a Fight Club szervezésében. Hatalmazós versenyek, izzadt tenyerek, pattanásig feszült idegek, és önfeledt hangulat vár a résztvevőkre! Valamint a KonzolSzektor csapata élő rádiós közvetítéssel, interjúkkal kényezteti a hallgatókat, és értékes Facebook nyereményjátékok várnak gazdára a nap folyamán!

A buli kiemelt támogatója és partnere a játékszoftverek magyarországi forgalmazója a CNG Hungary!

A stuffok szokásosan HD kivetítőn és nagyképernyős LCD tévéken lesznek játszhatók, PlayStation 3 játékkonzolon.

A verseny részleteit a Fight Club Facebook oldalán találhatod:

http://www.facebook.com/Harcosok.Klubja"

Sok sikert mindenkinek, aki részt vesz a megmérettetésben, csak aztán ki ne üssétek magatokat teljesen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)