Hirdetés

Fighter Within - így verd agyon a barátokat

|

A Fighter Within launch trailere megmutatja miképpen állhatsz bosszút a cimborádon, aki rámozdult az édesanyádra.

Hirdetés

Persze nyilván a Ubisoft is csak viccel, de az biztos, hogy a mélyen eltemetett sérelmek okozta frusztráció levezetésére a Fighter Within lesz a leggamerebb megoldás.

A Fighter Within a Kinect szenzorával leköveti a mozdulatainkat, és a gyámoltalan támadásainkat sokkal menőbb módon adja vissza a játékban. A trailer alapján van egy kis "Just Dance fiúknak" érzésem, de erről majd akkor tudunk biztosat mondani, ha már szétvertük egymást a szerkesztőségben. Nézzétek meg inkább a trailert és döntsétek el ti.

A Fighter Within megjelenése az Xbox One érkezésével egy időben várható, azaz november 22-én. Kíváncsian várjuk, hogy olyan izgalmas lesz-e a játék, mint amilyen lehetne, vagy csak egy újabb Kinect játékot kapunk, ami veszélyezteti a nappalink épségét. Ti mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)