Hirdetés

[Vége] Ma este Late Night Live Aréna!

|

A három muskétás nem vár az év utolsó napjáig, hanem már előtte lecsap, és ha minden igaz, még egy meglepetésvendégük is lesz, akiről viszont még mi sem tudjuk, hogy ki lesz az.

Hirdetés

Rohamléptekkel közeleg az év vége, hamarosan mindenki inni, petárdázni, meg konfettizni fog, de a Late Night Live Aréna triója nem kíván a tömeggel együtt sodródni, ezért már 29-én, este 8-tól megtartja a szilveszteri adást, ami egyébként tök ugyanolyan lesz, mint bármelyik másik, de most legalább bele tudunk keverni egy olyan bulit, amit szinte az egész golyóbison megtartanak. 

Lehet tőlük kérdezni a cikk alatti kommentfelületen, de az utóbbi időben már rászoktak a srácok, hogy az élő adás YouTube felületén is figyelik az eseményeket, így meglehet, hogy oda is benéznek, hogy mindenki érezze a törődést. 

Aki pedig már unja EndreMan, Nightwolf és RG pofáját, az se keseregjen, mert ezúttal egy olyan vendéget hívnak, aki a LNL Aréna történetében még soha nem szerepelt az adásban (talán említés szintjén sem, szóval ezúton is elnézést kérünk tőle). Ha viszont nem jön el, akkor sincs baj, tartjuk a frontot (kivéve a HP-t, mert ő eleve a barátaival bulizik valami HulkScar nevű privát rendezvényen). Az adást ebben a cikkben tudjátok nyomon követni, csak indítsátok el az alábbi embedet.

Ezt itt:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)