Hirdetés

FIGYELEM! Szolgálati közlemény!

|

Mivel jelenleg is folynak a GSO felújítási munkái, így kisebb "forgalomkorlátozásokra" számíthatunk. Bármilyen kisebb hiba felmerülhet, amely elhárításán ilyenkor a jómunkásemberek folyamatosan dolgoznak. Előre is köszönjük türelmeteket. Ahh, majd elfelejtettem: a közeljövőben új moderátor-kommandó kezdi majd meg működését a GSO-n, akik minden off, oda nem illő, nyomdafestéket nem tűrő, lényegtelen hozzászólásra vadászni fognak és kíméletlen kegyetlenséggel kitörlik ezeket. Például akit nem izgat egy adott téma, az ezentúl ne kommentelje tele ilyesmivel, hogy "ez nem izgat", vagy "ez nem érdekel": egyszerűen csak ne olvassa el - s ha mégis elolvasta és mindenáron kommentálni akar, akkor legyen szíves a témához kapcsolódóan megtenni ezt! Köszönjük megértéseteket!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)