Hirdetés

Figyelni kell, melyik változatot vesszük meg a Horizon Forbidden Westből

|

A Sony több verziót is kínál, de nem a PlayStation 4-esről PS5-ösre váltás lehetősége nem lesz adott mindegyiknél.

Hirdetés

Mától lehet előrendelni a Horizon Forbidden West különböző kiadásait, így kiderült, pontosan miből válogathatunk, és melyik verzió mit kínál. A 2022. február 18-án megjelenő játék gyűjtői csomagban is kapható lesz, de pusztán azzal is extrákhoz juthatunk, hogy előre jelezzük vásárlási szándékunkat.

Aki azt tervezi, hogy PlayStation 4-en vág bele a kalandba, de később PlayStation 5-ön is játszana, jobban teszi, ha körültekintően választ, ugyanis nem minden kiadásnál lesz elérhető az ingyenes frissítés.

Hirdetés

Kezdjük az aljáról: aki bizonyos viszonteladóknál vagy a PlayStation Store-ban adja le előrendelését, a Nora Legacy Outfittel és egy dárdával lesz gazdagabb, függetlenül attól, melyik változatot szemelte ki. 

A boltokba kerülő Special Edition esetében választanunk kell, hogy a PS4-es vagy a PS5-ös játékot szeretnénk-e, e mellé kapunk egy fémdobozt és egy mini artbookot.

A kizárólag a PS Store-ban elérhető Digital Deluxe Edition az alapjáték PS4-es és PS5-ös változata mellett tartalmaz két különleges öltözéket, két fegyvert, egy rakás nyersanyagot, digitális művészeti albumot, a betétdalokat, a The Sunhawk nevű képregényt, egy exkluzív pózt és arcfestést a fotómódhoz, illetve az Apex Clawstrider Machine Strike Piece-t, ami a Strike nevű, a Horizon világában élők által kedvelt társasjáték egy figurája.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Collector's Editionhöz nem jár lemez, de a beváltható kóddal a PS4-es és PS5-ös változatot is megkapjuk. Emellé adnak még egy Steelbookot, egy Tremortusk és egy Aloy szobrot (előbbi jelentősen nagyobb, mint az az alábbi képen is látható), egy mini artbookot, illetve a Digital Deluxe Edition tartalmait.

Ez azonban még nem minden, ugyanis a legnagyobb rajongóknak ott a Regalla Edition, melyben egy a Collector's Editionben láthatótól némileg eltérő szobor kap helyet, valamint jár mellé egy Focus replika álvánnyal, egy Sunwing és egy Clawstrider Strike Piece replika, 2 képeslap, egy művészeti album, egy szövettérkép, és a Digital Deluxe tartalmai.

Nektek melyik a leginkább szimpatikus?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)