Hirdetés

Fillérekért csaphatunk le a Battalion 1944-re

|

Megjelenéskor a játék olcsóbb lesz, mint a legalacsonyabb Kickstarteres támogatás összege, de a kiadó természetesen nem marad hálátlan.

Hirdetés

A Battalion 1944 csapata most jelentette be, hogy játékukat Early Access címként szeretnék útjára indítani 2018-ban, méghozzá mindössze 15 eurós áron. Ez az összeg alacsonyabb, meg a legkisebb Kickstarter csomag, amiben a játék is benne van, ugyanakkor a közösségi kalapozásban résztvevők a játék mellé egyedi skineket és kozmetikai cuccokat tartalmazó loot boxokat kapnak majd.

Hirdetés

A játék rendezője, Joe Brammer elmondta:

A piac rengeteget változott azóta, hogy elkezdtük a Battalion 1944 fejlesztését, és játékosként úgy éreztük, hogy sokkal barátságosabb árazásra van szükség egy még fejlesztés alatt álló videojáték esetében. Szeretnénk jó viszonyt ápolni a közösséggel, ezért is lesz ilyen alacsony az ár az Early Access során, hiszen egy még fejlesztés alatt álló játéknak szüksége van a növekvő rajongótábora, akik segítenek finomhangolni azt.

A Battaliont egyébként még azelőtt jelentették be, hogy a Battlefield és a Call of Duty visszatértek volna a történelmi csatákhoz, így az is benne lehet a dologban, hogy a srácok úgy érzik, ezek a AAA címek elhappolták a vásárlók egy részét. Reméljük, hogy a Battalion képes lesz felnőni a feladathoz. A srácok azt ígérték, hogy januárban kapunk egy új trailert, nem sokkal később pedig a játék is elrajtol majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)