Hirdetés

Fillérekért húzhatod be az összes The Walking Dead kalandjátékot

|

Ha lemaradtál a Telltale kiváló sorozatáról, akkor érdemes lehet megfontolni ennek a csomagnak a beszerzését.

Hirdetés

A Humble Bundle a kedvenc oldalunk, ha nagyobb játékcsomagokról van szó. Az ott rendszeresen felbukkanó tematikus ajánlatokkal rengeteget spóroltunk már, és nem lesz ez másképp a The Walking Dead kollekcióval sem. A srácok ugyanis a franchise 10. évfordulójára egy menő csomagot raktak össze. A legújabb Humble Bundle ajánlatban benne van az összes Telltale fejezet egy VR játékkal, a The Walking Dead: Saints & Sinnersszel kiegészítve.

A dolog pont úgy működik, mint minden más alkalommal: annyit fizettek, amennyit szeretnétek, és attól függően, hogy mekkora összeget dobtok a kalapba, kaptok meg egy adott mennyiségű játékot. Aki 1 eurót adományoz, az a lenti lista első három darabját viheti haza, aki 8,40-et az az első 6-ot, 10,26-ot az pedig mind a nyolcat.

Hirdetés

Szokás szerint extra euró eloszlik majd a Humble Bundle, a kiadó és az adott jótékonysági szervezet között, azaz a vásárlásoddal nemcsak magadnak teszel szívességet, hanem még másokon is segítesz.

  • The Walking Dead - Season 1
  • The Walking Dead: 400 Days
  • The Walking Dead: Season Two
  • The Walking Dead: The Final Season
  • The Walking Dead: Michonne - A Telltale Miniseries
  • The Walking Dead: A New Frontier
  • The Walking Dead: The Telltale Definitive Series
  • The Walking Dead: Saints & Sinners

Fontos megjegyezni, hogy a Saints & Sinners esetében szükségetek lesz egy kompatibilis VR-headszetre is. Ennek fényében döntsétek el, hogy melyik csomagra akartok befizetni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)