Hirdetés

Fillérekért szerezheted meg a 2K Games kiváló játékait

|

A teljes, 18 játékot számláló csomagban olyan csodák is vannak, mint a Mafia: Definitive Edition és a Civilization VI.

Hirdetés

Ha a többszáz játékot tartalmazó Steam könyvtáratokat nézve az jár a fejetekben, hogy "nincs mivel játszanom", akkor érdemes lesz ellátogatnotok a Humble Bundle oldalára. A "fizess, amennyit akarsz, és közben jótékonykodj" konstrukció királya egy újabb hatalmas csomaggal jelentkezett.

A srácok 16 euróért (ez ebben a pillanatban olyan 6400 forintot jelent) kínálnak egy 18 címet tartalmazó csomagot, melyek között kifejezetten nagy nevek is vannak.

Hirdetés

Ha szeretnéd behúzni a Borderlands 3 Super Deluxe Editionjét, vagy az XCOM Ultimate Collectiont, akkor a 16 euró már külön külön is megérné ezekért a játékokért. A csomag része emellett még a Civlization VI, a Mafia újrakevert verziója és a Duke Nukem Forever Collection is. A nagyokhoz több klasszikus cím is jár, mint a CivCity: Rome vagy az Army Men RTS.

Aki kevesebbet költene, 9,99 euróért 12 játékot kap, 1 euróért pedig 4 retro címmel gazdagodhat.

Érdemes fontolóra venni a csomag beszerzését, amit megtaláltok ezen a linken keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)