Hirdetés

Film készül a Metal Gear Solid szériából

|

A minap ünnepelte huszonötödik évfordulóját a Metal Gear Solid sorozat, az ennek tiszteletére szervezett rendezvényen pedig számos érdekesség elhangzott.

Hirdetés

Az eseményen természetesen részt vett a széria atyja, Hideo Kojima is, aki prezentációt tartott a Metal Gear franchise történetéről, a Kojima Productions-ről, a Konamiról és a japán játékiparról.

Miután megtudhattuk, hogy hogyan vezette be a Metal Gear a játékok trailerekkel és teaserekkel való promózásának módszerét, Kojima megerősítette, hogy film készül a Metal Gear Solidból, méghozzá a Columbia Pictures stúdiójában. Producernek Avi Aradot kérték fel, aki olyan filmeknél működött közre, mint az A Csodálatos Pókember, a Hihetetlen Hulk vagy a Vasember. Arad is méltatta a szériát, a képregények utódját pedig a videojátékokban látja. Megígérte, hogy hű marad a játék témájához, ami nem egy utolsó szempont, ha a rajongókat kivánják lenyűgözni. Beszéde után ismét Kojimát üdvözölhettük, aki elárulta, hogy kedvenc filmjei közé tartoznak a szintén a Columbia Pictures által megalkotott Állj Mellém! és a Taxisofőr.

Egyelőre a színészgárda és a rendező kilétét is homály fedi, de azért kaptunk egy nyomot amin elindulhatunk, ugyanis Kojima Cristopher Nolant, Hugh Jackmant, Matt Damont és Ben Afflecket nevezte meg kedvenceiként, ennek nyomására pedig elképzelhető, hogy a Columbia nekik tesz majd ajánlatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)