Hirdetés

Film Music Critics díjat kapott a Castlevania: Lords of Shadow

|

A Konami által készített legújabb Castlevania rész egy igen rangos díjat zsebelhetett be.

Hirdetés

Bár a díj nem a csapatot, hanem leginkább Óscar Araujot, és a Kojiprot illeti meg, akik a zenéért felelősek.

A Castlevania: Lords of Shadow betétdala a Film Music Critics díjátadón olyanokkal versenyzett, mint A király beszéde, Így neveld a sárkányodat, és a Spartacus zenéjének felújított verziója. Nem a Castlevania: Lords of Shadow volt azonban az egyetlen, a díjra jelölt videojáték, jó eséllyel indult a Dark Void, a James Bond 007: Blood Stone, a Legend of the Guardians: The Owls of Ga’hoole, és a Lego Universe is. Az International Film Music Critics Association 2004 óta osztogat díjakat a legjobb betétdal kategóriájában, azonban csak 2009-ben terjesztették ki a videojátékokra, és más interaktív termékekre is. Tavaly a Harry Potter and the Half-Blood Prince nyert, lenyomva az Assassin's Creed 2-t, illetve a Modern Warfare 2-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)