Hirdetés

Filmfesztivál lesz a Fortnite-ban, virtuálisan mozizhatunk a haverokkal

|

A 30 perces menetidő alatt több Oscar jelölést kapott kisfimet is láthatunk majd, ráadásul egy a mozizáshoz tökéletesen illő emote is érkezik.

Hirdetés

A COVID-19 járvány miatt a munka, az iskola, és még több filmfesztivál is az internetre költözött. Rengetegen kezdik érezni a bezártság hatásait, és míg egyelőre nem úgy tűnik, mintha egyhamar vége lenne az egésznek, a Fortnite azért megtesz mindent, hogy a haverokkal lazulhassunk. Ha egy valódiba nem is, de a Party Royale szabadtéri mozijába beülhetünk a lányokkal/srácokkal együtt nézni egy 30 perces kisfilmválogatást.

Hirdetés

A Short Nite gyűjteményben van több Oscar jelölést kapott alkotás is, így érdemes lesz meglesni azt legalább egyszer. A válogatás 24 órán keresztül, február 20. 20:00-tól egészen február 21. 20:00-ig pörög majd, így lesz időtök elcsípni az egészet legalább egyszer.

A filmezéshez egy új emote is bekerül a játékbeli üzletbe február 19-én. A karakterünk egy nevetségesen nagy adag pattogatott kukoricával ül le, ami egy cuki kis extra a moziélményhez.

Ti benéztek majd az alkalomra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)