Hirdetés

Filmsorozat lesz az L.A. Noire

|

Úgy tűnik, hogy a hangulatos nyomozás megihlette a tévés figurákat.

Hirdetés

Játékos körökben általában mindenki tudja, hogy az L.A. Noire nem más, mint a Rockstar egyik játéka, melyet a Team Bondi (sajnos lakat került a stúdió ajtajára) fejlesztett. Immáron azonban nem csupán ennyi, ugyanis a hírek szerint a TNT lecsapott az L.A. Noire sikerére és egy televíziós projektbe kezdett, melynek producere szerencsére nem Uwe Boll, hanem a The Walking Dead-et is jegyző Frank Darabont.

A sztori természetesen a sorozatban is a '40-es, '50-es évek Los Angeles-ébe kalauzolja a nézőt, ahol a nyomozók keménykalapban üldözik a bűnt, és olyan eseményekbe keverednek, mint például a Black Dahlia-ban. Michael Wright, alelnök és a TNT, TBS, valamint a Turner Classic Movies programigazgatója elmondta, hogy az L.A. Noire történetét Los Angeles drámai időszaka ihlette, melyben az LAPD és a Nyugati Part alvilága feszült egymásnak. Míg a játék James Elroy: L.A. Confidental novelláját használta inkább, a készülő sorozat John Buntin 2009-es könyvét, az L.A. Noire: The Struggle for the Soul of America's Most Seductive City-t kívánja forrásnak használni. Eszerint a város rendőrfőnöke, William Parker küzd Mickey Cohen, a hírhedt gengszter ellen.

"Noire a szenvedélyem, és John Buntin könyve nagyszerű, és remek inspirációkat ad, de nem fikciókra épül. Amit mi szeretnénk, az a tények és a fikció sajátos keveréke, kibővítve a filmes lehetőségek adta élménnyel. Azt szeretnénk, hogy az L.A. Noire a korszakról szóló érdekes, hiteles dráma legyen." Jelenleg még nem tudni, hogy mikor kerül műsorba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)