Hirdetés

Filmszerű kampányt ígér a Call of Duty: Modern Warfare 2 előzetese

|

Befutott az idei Call of Duty launch trailere, amely az év egyik legjobban várt játékának közelgő érkezésére emlékezteti a rajongókat.

Hirdetés

Voltak rosszabb időszakai is a franchise-nak, a tavalyi Call of Duty: Vanguardot például egyértelmű mélypontként könyvelhettük el, azt megelőzően pedig a Call of Duty: Ghosts és a Call of Duty: Black Ops III, illetve Black Ops IV adott okot szemöldökráncolásra (sőt biztos vagyok benne, hogy egyéni preferencia alapján még folytatni tudnátok a felsorolást), de a hullámvölgyek dacára egy dolog változatlan marad: minden évben ünnep az aktuális Call of Duty megjelenése.

Nincs ez másként ezúttal sem, ráadásul most bizakodásra ad okot, hogy az aktuális rész gyeplőjét kézben tartó Infinity Ward a 2019-es Modern Warfare rebootot folytatja, és a multiplayer bétával töltött napjaink is azt sugallják, hogy idén jobban fogunk szórakozni.

Hirdetés

A kampány napjainkban játszódik, három évvel azután, hogy John Price százados létrehozta többnemzetiségű elit osztagát, a Task Force 141-et. A javarészt ismerős arcokból (Kyle "Gaz" Garrick, Simon "Ghost" Riley, John "Soap" MacTavish, Kate Laswell, Farah Karim) álló társaságnak egy privát katonai vállalattal kell tengelyt akasztania, de az Al-Qatala terrorszervezet és a Las Almas drogkartell is ad bőven elég okot arra, hogy meghúzzák a ravaszt.

A Call of Duty: Modern Warfare II október 28-án jelenik meg PC-re, valamint előző (PlayStation 4, Xbox One) és új generációs (PlayStation 5, Xbox Series X|S) konzolokra. De azoknak sem kell már túl sokáig várakozniuk, akik a kampány és a tradicionális multiplayer helyett battle royale-élményekre vágynak, mivel november 16-án elrajtol a Call of Duty: Warzone 2.0, méghozzá az imént felsorolt platformokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)