Hirdetés

Filmsztár lehetsz a The Crew 2 új frissítésében

|

Egy új szezonális rendszer veszi kezdetét, aminek köszönhetően más és más szerepeket ölthetünk majd magunkra.

Hirdetés

A The Crew 2 kapott egy hatalmas, ingyenes frissítést, ami elhozta a játék első szezonját. A The Crew 2: Season One - Episode One címe a The Chase, aminek lényege, hogy beválogatnak minket a The Chase című sorozat szereplői közé.

A széria egy a The Crew univerzumában létező sorozat, ami a Motorflix megbízásából készül. (Igen, jól olvastátok.) Minden szezon négy hónapig tart majd, és két epizódot tartalmaz. Mindegyikben más lesz a szerepünk: elsőkörben egy rendőrt játszhatunk, akinek az a célja, hogy levadásszon egy bűnbandát. A fejezetben összesen 8 PvE küldetés lesz, az első már játszható is.

Hirdetés

Nézzétek meg, hogy mutat mindez a gyakorlatban: 

Az új tartalommal a Motorpass is megérkezik, ami a The Crew battle pass megoldása. Pontosan ugyanúgy működik, mint az összes többi hasonló bérlet, csak itt autókat lehet majd megnyitni.

Hogy ez a megoldás kinek mennyire jön be, azt majd az idő (és a visszajelzések) eldönti, legalább ez is egy újabb ok arra, hogy visszatérjünk a Ubisoft autós világába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)