Hirdetés

Filmvászonra költözik a Shattered Union

|

Jerry Bruckheimer filmmogul a Prince of Persia: The Sands of Time után újabb videójátékot kíván a Disney égisze alatt megfilmesíteni.

Hirdetés

A világ egyik legsikeresebb producere, Jerry Bruckheimer megegyezett a Take-Two Interactive-val a Shattered Union megfilmesítéséről. Már forgatókönyvírót is találtak személyes kedvencem, J. Michael Straczynski személyében.



Ha valaki nem ismerné, akkor elárulom, hogy ő az agytröszt a zseniális Babylon 5 sorozat mögött, valamint számos díjnyertes film (pl. a Clint Eastwood rendezte The Changeling - Elcserélt életek) szkriptjének szerzője. A Variety értesülései szerint Straczynski alaposan el van havazva munkával (Ninja Assassin - bár az akciófilm már kész, Silver Surfer, Forbidden Planet, World War Z, They Mardched into Sunlight), neve sokak szemében garanciát jelent a minőségre. A rendező személye, valamint az esetleges szereplők kiléte, valamint a film által követendő történet részletei még nem ismertek.



Az időközben a Firaxis Games testébe olvasztott PopTop Software (Railroad Tycoon II, Tropico, Railroad Tycoon 3) utolsó önálló műveként 2005 októberében jelentette meg a Take Two kiadó a Shattered Union címre keresztelt játékot. A Panzer General legszebb hagyományait felelevenítő körökre osztott "táblás-terepasztalos" stratégiai játék az Amerikai Egyesült Államok több részre szakadását és második, fiktív polgárháborújának történetét dolgozta fel. A hat államszövetség harcába az Európai Unió békefenntartás céljával érkezett erői, valamint az Államok szétesését követő hatalmi vákuumot betölteni óhajtó oroszok is bekapcsolódnak. Mindegyik oldal saját gyalogos és motorizált, valamint páncélozott szárazföldi, továbbá légi egységekkel rendelkezik. Ki ebben, ki abban jobb, és emelkedik ellenlábasai fölé.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)