Hirdetés

Filozofálgatós trailer vezeti fel a Returnal rajtját

|

Elmélkedősre veszi a figurát az utolsó bemutató, de azért akcióból sincs hiány.

Hirdetés

Pénteken végre megjelenik a PlayStation 5-ös Returnal, melynek első 45 percét nemrég mi is megoszthattuk veletek, és már a tesztünkre sem kell sokat várnotok. A Housemarque rougelike TPS-e még annak ellenére is rendkívül ígéretesnek tűnik, hogy a szerkesztőség több tagját is sikerült az őrület szélére sodornia,  a rajt előtt pedig most egy utolsó trailerrel hangolódhatunk az eljövendő kínokra.

A rougelike műfajból adódóan a játék ugyanis ezernyi halált és ismétlést tartogat, amit a sztori némi A holnap határa-szerű időutazós/újraéledős körítésbe csomagol, a launch trailer pedig pont ezt boncolgatja.

Hirdetés

Az akciódús és borzongató jelenetek sorát a főhős Selene monológja kíséri, akitől megtudjuk, hogy az idő a dagályhoz hasonlóan "felhúz és formál" minket, s bármilyen keményen is küzdünk, sosincs vége a harcnak.

A Housemarque tehát nem árul zsákbamacskát,  a végső győzelemig bizony valódi pokoljárás vár ránk, már csak a Returnal horrorisztikusra faragott ellenfelei miatt is. Hogy ez pontosan mit jelent a gyakorlatban, azt Paca részletesen kifejti majd közelgő tesztjében, addig pedig lehet elmélkedni Selene mélyenszántó gondolatain.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)