Hirdetés

Final Fantasy XIII-2 PC - megjelenés még idén

|

Idő előtt bukkant fel a Final Fantasy XIII-2 Steam trailere, amelyben a megjelenési dátumról is lerántották a leplet. Meg néhány jó hírről.

Hirdetés

Az eredetileg PS3 és Xbox 360 platformokra megjelent játék folytatja a PC-s piac meghódítását. A Final Fantasy XIII-2 trailere ma látott napvilágot, viszont eleinte csak privátként, így könnyen lehet, hogy a leleplezés nem volt szándékos, csak valaki túl korán nyomta meg a gombot.

A játékot fejlesztő és kiadó Square Enix már szeptemberben bejelentette, hogy a Final Fantasy XIII minden epizódját szeretné PC-re is kiadni, ám az első rész októberi megjelenése kis híján katasztrófába torkollott. A legtöbben a fix 720p-s felbontást és a grafikai problémákat támadták, de egy Durante nevű modder munkájának hála viszonylag hamar sikerült orvosolni a problémát. 

A Final Fantasy XIII-2 megjelenését december 11-re datálja a trailer, és bár a játék egyelőre nem listázott Steamen, valószínűleg hamarosan felkerül majd. Érdemes várni az első értékelésekig, mielőtt megveszitek a játékot. A Final Fantasy XIII: Lightning Returns PC megjelenésére 2015 tavaszáig kell majd várnunk.

Ti próbáltátok a Final Fantasy 13 PC-s változatát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)