Hirdetés

Final Fantasy 14: A Realm Reborn - ingyen válthatsz PS4-re

|

Azon játékosoknak, akik PS3-on barangolnak a Final Fantasy 14 világában, elérhetővé válik majd az ingyenes PS4-es frissítés, de kompromisszumot kell kötniük.

Hirdetés

Naoki Yoshida, a játék producere és rendezője azt mondta, hogy a frissítés ingyenessé tétele miatt egy visszafordíthatatlan folyamatnak kell alátvetnünk magunkat.

Ha bármely játékos úgy dönt, hogy PS4-en is ki szeretné próbálni a Final Fantasy 14: A Realm Rebornt, a jogok a PS4-es változathoz kerülnek át, ez viszont azt is eredményezi, hogy ha mindkét platformon szeretne játszani, akkor két példányban kell megvennie a játékot. A PS4-es verzió egyébként 1080p-s felbontással érkezik, támogatja a billentyűzetet illetve az egeret is, valamint a DualShock 4 touch padjét is használhatjuk egérként. Yoshida reméli, hogy a PS4-es verziót 2013 végéig meg tudják majd mutatni, ígérete szerint megkülönböztethetetlen lesz a PC-s változattól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)