Hirdetés

A 2018-as nagy év lesz a Final Fantasy sorozat számára

|

Mivel idén lett 30 éves a sorozat, a játékosok azt remélték, a Square Enix brutálisan meghajtja. Ez ugyan nem jött be, de a jövő év ütős lesz Hashimoto, a Final Fantasy brand managere szerint.

Hirdetés

A Final Fantasy termékmenedzsere, Shinji Hashimoto talán a szükségesnél picit többször mondta ki az alábbi videóban, hogy a "jövő év nagy év lesz", de tekintve, hogy 2018-ban kapunk egy Final Fantasy XV PC-s verziót, és egy Pocket Editiont is, kicsit azért merünk hinni neki.

Hirdetés

Persze az még sovány, ha csak ennyit kapunk, de Hashimoto lelkesedése erősen arra utal, hogy ennél azért többel készülnek. Előjönnek végre a Final Fantasy VII Remake-kel, amiről nagyon rég nem hallottunk már?

"Ez az év a Final Fantasy sorozat 30. éve. Nem sok minden ment ehhez az évfordulóhoz. A rajongóink támogatásának köszönhetjük majd a következő, 31. évet, miközben a csapataink új címeken dolgoznak. Mindnyájan egy erős jövő évre készülnek. A következő év egy nagy év lesz."

Ezek szerint akár az is lehet, hogy kapunk egy még be nem jelentett új részt? Mindenesetre az idei felhozatalt nem lesz nehéz felülmúlni, mert idén leginkább csak bejelentéseket és egy Final Fantasy XIV kiegészítőt kaptunk egy VR-játék és a FFXV kiegészítői mellett. Kíváncsian várjuk, hogy mit fognak mutatni 2018-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)