Hirdetés

Remek értékeléseket kapott világszerte a Final Fantasy VII Remake

|

Majdnem mindenki el volt ragadtatva a Final Fantasy VII Remake-től.

Hirdetés

Mazur Final Fantasy VII Remake tesztjét már olvashatjátok nálunk, Grath pedig külön cikkben szedte össze azt, hogy mennyit változott a Remake az eredeti játékhoz képest. Most viszont arra is rápillantunk, a külföldi kollégák mennyire díjazták az újrakevert klasszikust. 

Hirdetés

A Final Fantasy VII Remake jelenleg 67 publikált játékteszt után 87 százalékon áll, ami mindenképp megsüvegelendő teljesítmény. Nem mellékesen tökéletes értékelésekből sem szenved hiányt a játék, elvégre többek között a GameSpot, a Game Revolution, és a Screen Rant is 10/10-es vagy ennek megfelelő pontszámot osztott ki neki. Leginkább szőrösszívűnek a The Telegraph és az Electronic Gaming Monthly bizonyult 3/5-ös pontozással.  A fontosabb külföldi oldalak értékeléséből itt találtok egy kivonatot:

Destructoid - 9/10
DualShockers - 8,5/10
Eurogamer - Ajánlott
GameSpot - 10/10
GamesRadar+ - 4,5/5
Game Informer - 8.75/10
IGN US - 8/10
USgamer - 3.5/5
VG247 - 4/5

Mindezt egyelőre csak a PlayStation 4-es játékosok élvezhetik, de elvileg a Final Fantasy VII Remake csak egyetlen éven keresztül lesz a Sony konzoljához láncolva, utána szabadon megjelenhet majd más platformokon is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)