Hirdetés

Final Fantasy IX - még ma megjelenik PlayStation 4-re

|

A Sony Tokyo Game Show sajtótájékoztatóján jött a jó hír, miszerint a közönségkedvenc FFIX visszatér, ráadásul még ma. Csak egy gond van.

Hirdetés

Továbbra is stabilan tartja magát a Final Fantasy sorozat, nehéz már követni, hány rész készül épp. Miközben jönnek az újak, a Square a régieket is pofozgatja azért. A Japánban élő játékosok már ma letölthetik a Final Fantasy IX PlayStation 4 portját, ami abból a szempontból jó hír, hogy már csak lefordítani kell egy nyugati kiadáshoz.

Hirdetés

Sajnos azonban egyelőre nem volt szó arról, hogy Európában és Amerikában megjelenik-e az FFIX. Egyébként információk tekintetében meglehetősen szűkös volt a bejelentés. Még azt sem árulták el, hogy HD változat-e vagy csak egy olyan sima portolás, mint amit PC-re is kaptunk.

Most várunk, hogy vajon mi is megkapjuk-e a sorozat egyik legjobb darabját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)