Hirdetés

Négy klasszikus Final Fantasy-rész is újra megjelenik dobozosan

|

A Final Fantasy III és IV mellett a hetedik és a nyolcadik rész is újra megjelenik dobozos formában, de csak a PC-s változat modern gépeken is futó verziója kerül ismét a boltokba.

Hirdetés

Míg a Final Fantasy XV kapcsán még nem dőlt el, megérkezik-e majd PC-re is a japán szerepjáték, addig a sorozat korábbi részei fokozatosan megjelennek számítógépre is. Ezekből a verziókból pedig néhányat dobozos formában is kiad majd a Square Enix egyik partnere.

Legalábbis ha hihetünk a brit Amazonra felkerült két termék valódiságában, amik egy-egy Final Fantasy-gyűjtemény dobozos megjelenését hirdetik. Az egyik csomag a harmadik és negyedik epizódokat, míg a másik a Final Fantasy VII-et és VIII-at tartalmazza majd lemezes változatban. Ezek nem felújított változatok, csupán az eredeti játékok modern operációs rendszereken is futó verzióiról van szó, amikhez ráadásul (valamilyen rejtélyes oknál fogva) nem lesz elég a lemez, hanem a netről is le kell majd töltenünk valamennyi adatot játék előtt. Legalábbis ez áll a feltöltött borítóképeken, amiket alább láthattok és ha hihetünk az Amazonnak, május 27-én már akár a kezetekben is foghattok.

Ti szívesen előveszitek még a sorozat valamelyik régebbi darabját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)