Hirdetés

A Final Fantasy sorozat több darabja is megjelenik Nintendo Switch-re és Xbox One-ra

|

A Square Enix bejelentette, hogy a sorozat több része is játszható lesz újabb platformokon.

Hirdetés

A legelső rész óta már rengeteg újabb felvonással bővült a legendás Final Fantasy széria, ami ráadásul már számos platformon tiszteletét tette. Hamarosan pedig néhány régebbi epizód is játszható lesz újabb gépeken.

Hirdetés

Jó hírrel szolgált a rajongók számára a Square Enix, ugyanis a kiadó bejelentette, hogy a Final Fantasy VII, a Final Fantasy IX, a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster, valamint a Final Fantasy XII: The Zodiac Age is megjelenik Nintendo Switch-re, illetve Xbox One-ra.

Egyelőre még nem tudni, pontosan mikor csaphatunk majd le ezekre a játékokra, de a sorozat rajongói valószínűleg már annak is örülnek, hogy ismét elővehetik a régebbi részeket.

Ti játszottatok már valamelyikkel korábban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)