Hirdetés

Nem tudni, mikor kaphatjuk kézhez a lemezes Final Fantasy VII Remake-et

|

A Square Enix mindenkit figyelmeztet, hogy a a koronavírus kitörése miatt nem nagyon van ráhatásuk, hogy kihez mikor érkezik a megrendelt játék.

Hirdetés

A koronavírus terjedése miatt sok ország lezárta a határait, és importálni is csak a legszükségesebb termékeket lehet. Emiatt a videojátékokhoz hasonló kényelmet és szórakozást szolgáló áruk beszerzése bizonytalanná válhat. A Final Fantasy VII Remake megjelenése már itt van a küszöbön, de a kiadó figyelmeztet, hogy lehetnek fennakadások a lemezes verziók célba juttatásával. 

Hirdetés

Persze a megszorításokra azért van szükség, hogy a létfontosságú dolgok, azaz az élelmiszerek, gyógyszerek, higiéniai és egyéb termékek időben a boltokba kerülhessenek. Emiatt a Square Enix közleményt adott ki, hogy azok, akik előrendelték a Final Fantasy VII Remake-et, ne várjanak hiába. 

"Keményen dolgozunk azon, hogy annyian játszhassatok a játékkal április 10-én, ahányan csak lehetséges, és folyamatosan jelentkezünk, amint új részleteket tudunk meg [a forgalmazásról]."

Valóban komoly kavarodás lehet az előrendelések körül, hiszen nemrég egy felhasználó töltötte fel a Redditre, hogy az ő deluxe edition csomagja már megérkezett - két héttel a hivatalos megjelenés előtt:

As stated before I would post what the inside of the deluxe edition looks like in person, don't worry I will not post any spoilers from the actual game. from r/FFVIIRemake

Környezetvédelmi megfontolásból talán eddig is jobban megérte digitálisan megvásárolni egy játékot, viszont most már azért is érdemes emellett dönteni, mert így biztosan jut nektek egy példány a Final Fantasy VII Remake-ből. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)