Hirdetés

Cloud maximális fordulatszámra kapcsol a Final Fantasy VII Remake utolsó előzetesében

|

Befutott a Final Fantasy VII Remake utolsó előzetese, amit természetesen magyar felirattal nézhettek meg nálunk.

Hirdetés

Napra pontosan egy hét múlva jelenik meg a Final Fantasy VII Remake, így épp itt volt az ideje, hogy megkapjuk végre az alaposan újrakevert játék utolsó kedvcsináló videóját. Szerencsére megérte várni rá. 

Hirdetés

A legfrissebb videó (amit mondanunk sem kell, nálunk magyar felirattal nézhettek meg) ugyanis hibátlanul felkészít minket arra, mi is vár majd ránk április 10-én, amikor felkerül a boltok polcaira a Final Fantasy VII Remake. A hazai forgalmazó egyébként megnyugtatott mindenkit, hogy ezzel nem lehet még a koronavírus miatt sem gond, mindenképp megérkeznek a játék lemezes verziói is a viszonteladókhoz.

Final Fantasy VII Remake kizárólag PlayStation 4 konzolokra jelenik meg. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)