Hirdetés

Végre megmutatja magát a Final Fantasy VII Remake?

|

A Square Enix egyik vezetője és a játék egyik hivatalos csatornája is utalt erre.

Hirdetés

Itthoni idő szerint holnapután lesz a Sony következő State of Play adása, melynek keretében biztosan láthatjuk a MediEvil felújított változatát, de lehet, hogy nem ez lesz az egyetlen remake a műsorban.

Hirdetés

Miután Shinji Hashimoto, a franchise márkamenedzsere posztolt egyet a State of Play-ről, a hivatalos Final Fantasy twitteren megjelent egy kép a FFVII-ből, rajta Clouddal és egy Chocobo farmmal.

A Final Fantasy VII Remake-et a 2015-ös E3-on jelentették be, majd megmutatták a PlayStation Experience-en és a 2017-es Final Fantasy ünnepségen is, de még mindig kérdéses, mikor jelenhet meg. Tetsuya Nomura rendező korábban azt nyilatkozta, a Kingdom Hearts III befejezését követően fordítják át erre teljes figyelmüket, tehát ha minden igaz, most már a felújításon dolgoznak. A State of Play május 10-én 0:00-kor debütál élőben a PlayStation csatornáin, és nagyjából 10 percig fog tartani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)