Hirdetés

Final Fantasy VII Remake - Biggs, Wedge, és Jessie több szerepet kapnak

|

A Final Fantasy VII Remake producere, Yoshinori Kitase egy kicsivel többet mesélt arról, hogyan alakul a sztori az új verzióban.

Hirdetés

A Final Fantasy VII Remake egy kicsit másképp csinálja a dolgokat, mint a klasszikus. Egyrészt azt már tudjuk, hogy epizodikusan érkezik, másrészt a történet egyes részeit is jobban kibontják majd, több lehetőséget adva ezzel a karakterek megismerésére.

A játék rendezője, Tetsuya Nomura, és a projekt producere, Yoshinori Kitase elmondták, hogy szeretnének egy kicsit több figyelmet szentelni a Biggs, Wedge, és Jessie hármasnak a történet során. Azt is elárulták, hogy a játékosoknak lehetősége lesz felfedezni Midgar teljes területét. Ha a Final Fantasy VII meglehetősen robosztus alap tartalma nem lenne elég indok az epizodikus megvalósításra, akkor majd a sztori bővítése az lesz.

A játék megjelenési dátuma még mindig nem ismert, de az biztos, hogy PlayStation 4-re érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)