Hirdetés

Kétféle befejezést rejt a Final Fantasy VII Remake demója

|

Érdemes lehet ismét nekifutni, ha egyszer már végeztetek vele.

Hirdetés

Pont egy hete jelent meg a Final Fantasy VII Remake demója, amit nagyjából egy órába telik végigjátszani, úgyhogy nehéz vele kihúzni a teljes játék érkezéséig. Szerencsére vannak kitartóbb játékosok, akik rájöttek, hogy egy apró módosítással még egy befejezést fel lehet oldani.

Hirdetés

Nem kell feltörni a konzolt, elég pusztán a Mako bomba időzítőjénél a 20 perces limitet választani. Ennek hatására a Cloud és Barret közti párbeszéd megváltozik, és a befejezés kiegészül egy extra jelenettel. Igaz, így gyorsabban kell haladnunk, de még 20 perc alatt is simán teljesíthető a kihívás, ha meg nem sikerül, legalább annál többet tudtok játszani vele. Amennyiben mégis inkább videón néznétek meg, indítsátok el alább.

Nem nagy szám, és lehet, hogy sokan eleve megtaláltátok, de azért gondoltuk, szólunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)