Hirdetés

Még februárban bemutatják a Final Fantasy VII Remake demóját

|

A Square Enix az idei PAX East konferenciára is viszi a játék kipróbálható verzióját.

Hirdetés

Idén január elején már bepillantást nyerhettünk a Final Fantasy VII Remake demójába a szivárogtatásoknak köszönhetően, viszont hamarosan már hivatalos forrásból is megtekinthető lesz a játékmenet.

Hirdetés

A Square Enix ugyanis bejelentette, hogy a február 27-től március 1-jéig tartó PAX Easten kipróbálható lesz a demo, amelyben Cloud és Barret karaktereit irányítva mérhetnek csapást a játékosok a Shinra ellen. A bostoni rendezvényt követően azt egyelőre viszont még nem tudni, hogy a Square Enix készül-e publikus demóval, amelyet nem kizárólag a PAX East résztvevői próbálhatnának ki.

A Final Fantasy VII Remake megjelenésére pedig még kicsit odébb van, PlayStation 4-re április 10-én fogják kiadni. Ezután a PS-exkluzivitás miatt a többi platform játékosainak még egy évet kell majd várniuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)