Hirdetés

Letölthető a Final Fantasy VII Remake demója

|

Itt az idő, hogy végre mindenki kipróbálhassa a klasszikus JRPG újjászületett verzióját.

Hirdetés

A Square Enix úgy döntött, hogy ezen borús hétfő délelőttön egy szívrohammal fogja meglepni a Final Fantasy rajongókat, ma ugyanis egyik pillanatról a másikra feldobta a PS Store-ra a Final Fantasy VII Remake demóját. El tudjuk képzelni, hogy valahol, valamelyik utcán egy sírógörcsben hálálkodó rajongó félmeztelenül futkorászik örömében, amíg leér a játék, de inkább nem gondolunk erre, csak figyeljük a csíkot mi is.

Hirdetés

A demó természetesen mindenki számára ingyenes, és a Mako Reactor 1 küldetést tartalmazza. Sajnos a leírás szerint (nekem sem töltődött még le, ezért dolgozom még) nem lesz túl hosszú a kaland, és az elért eredményeinket sem vihetjük majd tovább a teljes verzióra, de legalább személyesen láthatjuk, milyen lesz a 2020-as verzió.

Egy ajándék azért jár azoknak, akik tesznek egy próbát: aki március 11. előtt letölti a demót, az április 10-től letölthet majd egy exkluzív Final Fantasy VII PS4 témát.

A Final Fantasy VII Remake 2020. április 10-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)