Hirdetés

Final Fantasy VII remake - egy epizód lesz akkora, mint egy teljes Final Fantasy játék

|

Miközben a Final Fantasy XV-öt várjuk, készül a Final Fantasy VII Remake is, ami egy legalább akkora és olyan fontos projekt.

Hirdetés

Hosszú évek óta akarjuk már a Final Fantasy XV-öt, természetesen nyilvánvaló, hogy a legtöbb rajongó erre vágyik a leginkább. Viszont készül a sorozat egyik legjobb része, a Final Fantasy VII újragondolt változata is, ami sztorijában hű marad az eredetihez, de sok mindenben más lesz hozzá képest.

Az egyik ilyen dolog az epizódikusság, ami miatt máris sokan aggódni kezdtek. A fanok attól féltek, egy epizód csak pár órányi játékot kínál, a Final Fantasy közössége pedig nem ehhez szokott. A fejlesztők viszont elárulták, hogy egy epizód olyan lesz, mintha egy önálló, teljes játék volna, hasonlóan a három részes Final Fantasy XIII alsorozathoz. Az FFXIII, FFXIII-2 és a Lighning Returns: Final Fantasy XIII egyenként nyújtott legalább 40 órányi szórakozást, és nem tudjuk, hány darabra bontják a hetedik rész remake-jét, de ez semmiképp nem hangzik rosszul. 

Azt még nem tudni, mikor jön a Final Fantasy VII remake, de a Final Fantasy XV szeptember 30-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)