Hirdetés

Final Fantasy VII Remake - megérkeztek az első képek a játékmenetről

|

Két gameplay fotó futott be a Final Fantasy VII Remake kapcsán, az egyik ráadásul rögtön egy boss is feltűnik.

Hirdetés

Továbbra is fájóan keveset tudunk az epizodikus formában érkező Final Fantasy VII Remake-ről, legutóbb is csak ütős figurákat mutattak nekünk a játék helyett. Most azonban a Magic Monaco 2017 nevezetű rendezvényen a játék rendezője már egy kicsit kedvezett nekünk.

A helyszínen ugyanis bemutattak két gameplay képet, ezek közül pedig az egyiken egy bossfight látható. A Square Enix meglehetősen szépen mutat a rögzített képeken, remélhetőleg a kész játékban sem lesz majd panaszunk a látványra. Íme a két kép:

Ezen felül a szintén javában készülő Kingdom Hearts III-ról is mutattak egyetlen screenshotot, nézzétek meg ezt is:

Ezidáig egyik játék sem kapott még végleges megjelenési dátumot, az viszont biztos, hogy a Final Fantasy VII Remake kizárólag PlayStation 4-re érkezik, a Kingdom Hearts III viszont PS4 és Xbox One konzolokra is ellátogat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)