Hirdetés

Final Fantasy VII Remake - halálos fenyegetéseket kapott az egyik színész

|

Van egy határ, amit nem szabad átlépni a rajongóknak, az életveszélyes fenyegetések pedig jócskán túl van rajta.

Hirdetés

Szépen formálódik a háttérben a Final Fantasy VII Remake: az elmúlt hónapokban már bele is nézhettünk a megújult játékmenetbe, sőt az is kiderült, hogy megváltoztathatjuk a harcrendszert, ha nyugisabb csatákra vágyunk. Sajnos azonban nem csak pozitív dolgok történnek a projekt körül, az egyik karaktert szinkronizáló színésznőnek kijutott a rosszból is. 

Hirdetés

A Kotaku a The Sankei News információi alapján számolt be róla, hogy a nyár folyamán a Tifa Lockhartot megszólaltat Ayumi Ito több halálos fenyegetést is kapott két különböző embertől, akik között állítólag nem volt kapcsolat. Egyikőjük, egy nő júniusban e-mailt küldött Ito ügynökségének egy hajmeresztő szöveggel: annyira gyűlöli a színésznőt, hogy meg akarja ölni, le akarja szúrni. Nem sokkal később egy férfi is küldött üzenetet, aki megígérte, hogy Ito életére tör abban az esetben, ha nem cserélik le valaki másra. Ito azóta mindkét fenyegetőt feljelentette, de továbbra sincs magyarázat arra, hogy mivel érdemelte ki annyira a haragjukat, hogy idáig merészkedjenek. 

A Final Fantasy VII Remake megjelenése 2020. március 3-án várható, kizárólag PlayStation 4-re, többek között Ayumi Ito szinkronjával. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)