Hirdetés

A Final Fantasy VII Remake gyönyörű új trailert kapott

|

Abban nem segített ez a trailer, hogy jól bírjuk az eltolt Final Fantasy VII Remake megjelenés napjáig.

Hirdetés

Az Final Fantasy VII Remake trailer éppen időben érkezett a játék 23. születésnapjára. A majdnem 4 perces videó rengeteg jelenetet tartalmaz a sztoriból, és mindezt a gyönyörű Hollow című betétdallal megtámasztva élvezhetjük. A jelenetek során szinte az összes főbb szereplő felbukkan Cloudtól Red XIII-ig.

Hirdetés

A Final Fantasy VII Remake megjelenés dátumát egy hónappal elcsúsztatták, aminek sokan nem örültek, pláne amellett, hogy már mindenki az adatbányászok által megtalált demó megjelenésére számított. Sajnos azonban sem a demóról, sem a sokat pletykált PC-s és Xboxos verziókról nincs hivatalos infó, így csak várhatunk és reménykedhetünk.

A jelenlegi tervek szerint a Final Fantasy VII Remake 2020. április 10-én érkezik PlayStation 4-re. Ennél többet remélhetőleg már nem fog csúszni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)