Hirdetés

Final Fantasy VII Remake - továbbra is aktívan dolgoznak a játékon

|

Nagy a csönd a Final Fantasy VII Remake-kel kapcsolatban, de azt elárulták a fejlesztők, hogy a munka azért nem állt le.

Hirdetés

Nagy hiányzó volt az idei E3-ről a Final Fantasy sorozat. Mindössze a Final Fantasy XIV Online-nal kapcsolatban jelentettek be újdonságot, a FFXV és FFVII Remake bejelentések sajnos kihagyták a lehetőséget, pedig tapsikoltunk volna bőszen.

Hirdetés

A hetedik rész új kiadását már három éve, a 2015-ös E3-on jelentették be, azóta nagyon kevés infót osztott meg a Square Enix a játékkal kapcsolatban. Idén májusban azért kaptunk egy helyzetjelentést, de a várva várt E3-as bemutató elmaradt.

Tetsuya Nomura, a Square Enix képviselője egy interjúban azért beszélt kicsit a projektről, hogy a rajongók is megnyugodhassanak. Elmondta, hogy párhuzamosan készítik a Kingdom Hearts 3-mal, illetve nem korai koncepciós státuszban vannak, hanem már folyik az aktív fejlesztés. A Kingdom Hearts 3 jövő január 29-én jelenik meg, így várhatóan több ideje lesz a fejlesztőcsapatnak a Final Fantasy-vel is foglalkozni.

Ti várjátok már a Final Fantasy VII Remake-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)