Hirdetés

Bőven várnunk kell még a Final Fantasy VII Remake és a Kingdom Heart 3 megjelenésére

|

Nagyon úgy tűnik, hogy nem mostanában fogjuk kézhez kapni a Square Enix két játékát, de az év folyamán biztosan több információt is elárulnak majd a fejlesztők.

Hirdetés

Eddig nem sok információ érkezett a Final Fantasy VII Remake és a Kingdom Hearts 3 kapcsán, amikor pedig hallunk felőlük, nem mindig felhőtlen az örömünk.

Tetsuya Nomura, a két játék igazgatója szerint még hosszú út áll a játékok előtt, mielőtt azok végül megjelenhetnének. Sajnos nem lehet tudni, ez pontosan mit jelent, vagy hogy milyen stádiumban van a fejlesztés. Az igazgató elmondta, hogy a Kingdom Hearts 3 fejlesztése során még vannak "érintetlen világok" és "be nem jelentett világok", amiket egyelőre nem mutathatnak meg. 

Arra a kérdésre, hogy a Final Fantasy VII Remake munkálatai hogy haladnak, Nomura a "fokozatosan haladunk a fejlesztéssel" választ adta és hozzáfűzte:

"A Final Fantasy VII Remake és a Kingdom Hearts 3 kapcsán bizony hosszabb várakozásra kell számítani."

Miközben a két játék fejlesztése tart, az igazgató szívesen megmutatná őket ebben az évben valamelyik eseményen. Mivel tavaly nem sok információt kaptunk a címek kapcsán, így szívesen látnák őket mondjuk az E3-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)