Hirdetés

Final Fantasy VII Remake - van egy rossz hírünk

|

A Square Enix azokat is elkeserítette, akik a régóta készülő Kingdom Hearts III megjelenését várják.

Hirdetés

A Square Enix elnöke és vezérigazgatója, Yosuke Matsuda szomorú hírekkel szolgált. A cégvezető beszél a cég jövőbeli terveiről, és azokról a játékaikról, amelyek ezidáig még nem kaptak pontos megjelenési dátumot. Nos, ezúttal sem kerültünk közelebb a megcélzott premierekhez.

Yosuke Matsuda elárulta, hogy a Final Fantasy VII Remake és a Kingdom Hearts III mellett egy egyelőre cím nélküli Marvel játékot is készítenek, valamint hozzátette, hogy ezek a játékok az elkövetkező három évben jelennek meg. Ez azt jelenti, hogy maximum 2020-ig meg fogjuk kapni a Final Fantasy VII régóta várt felújított változatát, és több mint egy évtized után újabb teljes értékű számozott résszel bővül a Kingdom Hearts széria. 

A Kingdom Hearts III-at a 2013-as E3-on jelentették be, a Final Fantasy VII Remake első előzetesét pedig a 2015-ös show-n láthattuk. A jelek szerint egyik játék sem holnap fog megjelenni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)