Hirdetés

Final Fantasy VII remake - ne is reménykedjünk?

|

Még egy jó darabig ne számítsunk Final Fantasy VII remake-re.

Hirdetés

A Square Enix eldöntötte, nem készít új Final Fantasy VII-et, míg nem érzik úgy, hogy képesek lennének minőségileg túlszárnyalni a Playstation (és PC) 1997-es klasszikus RPG-jét.

Yoichi Wada, a cég igazgatója egy Japánban tartott ülésen közölte: ”Ha a jelenlegi helyzetben kezdenénk fejleszteni a Final Fantasy VII remake-jét az a sorozat végét jelentené, mivel nem tudunk olyan játékot készíteni, ami megütné azt a szintet.” (ez komoly ítélet) A jelentés szerint a csapat örömmel vágna bele a munkálatokba, ha teljes gőzzel ezen dolgozhatnának.

Ha valóban így áll a dolog, bölcs döntést hoztak, de kérdés, hogy meddig lehet még váratni a rajongókat, miközben újabb franchise-ok születnek és tűnnek el a süllyesztőben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)