Hirdetés

Hivatalosan is megerősítést nyert, hogy jön a Final Fantasy VII Remake PC-re?

|

Megjelent a játék mai premierje kapcsán egy friss videó, amiben egy elég beszédes felirat olvasható.

Hirdetés

Legelőször a PlayStation 4-játékosok vághatnak bele a Final Fantasy VII Remake-be, ugyanis egy évig kizárólag a Sony gépén lesz játszható az újraalkotott klasszikus. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy csak időszakos exkluzivitásról van szó, de az egyelőre még nem derült ki, hogy pontosan mely platformokra fog még megjelenni a kaland a későbbiekben.

Hirdetés

Ugyan a Square Enix hivatalosan nem erősítette még meg, de könnyen elképzelhető, hogy PC-re is meg fog jelenni a játék, és ez most egyre valószínűbbnek tűnik. Kaptunk ugyanis egy videót, amiben Yoshinori Kitase, a remake producere üzen a rajongóknak a premier alkalmából, és sokan egyből kiszúrtak egy érdekes apróságot ebben az anyagban. A videó elején ugyanis néhány másodpercig látható az a szöveg, hogy "Gameplay captured on PC", ami bizony azt jelenti, hogy a bemutatott játékmenetet PC-n rögzítették.

Habár ez nem egyenlő egy hivatalos közleménnyel, ugyanakkor elég valószínűnek tűnik, hogy valóban készül a játék PC-s portja, és az exkluzivitás vége után ezen a platformon is élvezhetjük majd a régi-új kalandot.

Ti szívesen játszanátok PC-n a Final Fantasy VII Remake-kel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)