Hirdetés

Újabb jelek utalnak arra, hogy PC-re is megjelenhet a Final Fantasy VII Remake

|

Nagyon érdekes nyomokra bukkantak az adatbányászok a nemrég kiszivárgott demóban.

Hirdetés

Az már most biztosnak tűnik, hogy jövő tavaszig kizárólag PlayStation 4-en játszhatunk majd a Final Fantasy VII modernizált változatával, de az még rejtély, hogy az exkluzivitás lejárta után mely platformokon lesz elérhető még a Square Enix alkotása. Közben néhányan még idő előtt megkaparintották a remake-hez készült demót, és természetesen voltak olyanok, akik most is benéztek a színfalak mögé.

Hirdetés

A mindig szemfüles adatbányászok ezúttal is fontos apróságokra lettek figyelmesek, ugyanis állításuk szerint a demo fájljaiban egy csomó olyan dologra bukkantak, amelyek egy esetleges PC-s portra utalnak. Ilyen például az a bennmaradt kód, amiben említésre kerül az AMD, az Nvidia, illetve magasabb felbontások is.

Ez még nyilván nem sziklaszilárd bizonyíték, de mivel még nem igazán tudni, hogy PlayStation 4 után mely platformokra fog megjelenni a remake, simán benne van a pakliban, hogy jövőre PC-n is élvezhetjük Cloudék felújított kalandját.

Ti várjátok már a Final Fantasy VII Remake-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)