Hirdetés

Nem kevés helyet igényel majd a Final Fantasy VII Remake PS4-en

|

Érdemes lesz pár játékot végigjátszani a megjelenésig, hogy legyen hely.

Hirdetés

A Square Enix közelmúltbéli bejelentése némileg elszomorította a rajongókat, hiszen március 3. helyett csak április 10-én kapjuk meg az átmenetileg PlayStation 4-exkluzív Final Fantasy VII Remake-et, de legalább nem kell hónapokat várni, ahogy például a Marvel's Avengers esetében. 

Hirdetés

A Final Fantasy VII Remake borítóját azonban úgy tűnik, hogy már elkezdték nyomtatni, mivel egy Twitter-felhasználó feltöltött egy képet a koreai dobozképről, amelyről félreérthetetlenül leolvasható, hogy a Square Enix lenyűgözőnek ígérkező akció-szerepjátéka bizony 100 GB-nyi helyet követel majd magának PS4-en és az is, hogy két Blu-ray lemezen terpeszkedve érkezik majd. 

Persze akik nem dobozosan, hanem digitálisan szerzik be a Final Fantasy VII Remake-et, azoknál egy kicsivel kevesebbel is beéri majd a játék, de április 10-ig van idő helyet felszabadítani. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)