Hirdetés

Final Fantasy VII Remake - kaptunk egy rövid helyzetjelentést

|

A Final Fantasy VII Remake producere mesélt egy picit a játék állapotáról.

Hirdetés

Olyan mennyiségben záporoznak a Final Fantasy széria egyes epizódjait érintő hírek, hogy ember legyen a talpán, aki követni tudja az összes fejlesztés alatt álló vagy éppen még bővülő rész újdonságait, mindazonáltal a Final Fantasy VII Remake jóval ritkábban hallat magáról, mint a Final Fantasy XV, így könnyebben elveszik a felhozatalban. A rajongóknak azonban nem kell aggódniuk érte.

Hirdetés

A játék producere, Yoshinori Kitase a Weekly Famitsunak adott interjújában adott egy apró helyzetjelentést, elmondása szerint a Final Fantasy VII Remake fejlesztése remekül halad, ugyanakkor a nyilatkozatból az is kiderül, hogy semmit sem szeretnének elkapkodni vele kapcsolatban, "kényelmesen" dolgoznak rajta. 

Szintén ide kapcsolódik a Final Fantasy márkamenedzserének, Shinji Hashimotónak a szavai, aki rámutatott, hogy idén el fog utazni az E3-ra annak érdekében, hogy növelje a játékosok izgalmát minden egyes címükkel kapcsolatban. Noha Hashimoto a Final Fantasy VII Remake-et nem említette szó szerint, mégis úgy tűnik, hogy az idei E3-ig nem fogunk hallani a játékról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)