Hirdetés

Final Fantasy VII Remake - új trailert mutatnak be a Tokyo Game Show-n

|

A szeptember 12-én kezdődő rendezvényen várhatóan új jeleneteket is megtekinthetünk.

Hirdetés

A Square Enix a Final Fantasy VII Remake hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy hosszú kihagyás után megint megmutatnak valamit a játékból, és a TGS 2019-en lesz látható először az új előzetest.

Hirdetés

A klasszikus JRPG felújított változatának megjelenésére még ugyan jövő tavaszig várnunk kell, viszont a szeptember 12-től 15-ig zajló Tokyo Game Show 2019-en egy eddig nem látott videót fog leleplezni a Square Enix. A rendezvényen már nem húzzák az időt, és rögtön az első nap bemutatják a trailert.

A Final Fantasy VII Remake a jelenlegi tervek szerint 2020. március 3-án fog megjelenni világszerte PlayStation 4-re. Ti várjátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)