Hirdetés

Final Fantasy VII Remake - új karakterekre és bossokra is számíthatunk

|

Ugyan az új verzió megtart mindent, ami jó volt az eredetiben, de ez nem jelenti azt, hogy a fejlesztők nem adnak hozzá újdonságokat keverékhez.

Hirdetés

A játék tervezője, Tetsuya Nomura a PlayStation blogján mesélt kicsit a Final Fantasy VII Remake hozzáadott tartalmairól. Lesz pár extra az ismerős sztoriban, és bár az új karakterek nem tartoznak feltétlenül a fő történetszálhoz, színesítik majd az élményt, hogy azok is még többet kapjanak, akiknek anno megvolt ez a játék.

Hirdetés

Mind barátokból, mind ellenfelekből lesznek eddig ismeretlenek:

"Az új karakterek kapcsán korábban azt nyilatkoztam, hogy nem lesz egy sem, és bár az igaz, hogy nem lesznek új főszereplők, azért a karakterek száma jelentősen megnövekedett Midgar bővítésével. Amikor Midgar végső ellenfelére gondolsz, akkor M.O.T.O.R. jut eszedbe, de ebben a játékban több új boss is felbukkan majd, akik extra izgalommal fűszerezik meg a történetet."

Nomura azt is megerősítette, hogy a Remake első fejezete kizárólag Midgaron játszódik, és hogy a fejlesztők már dolgoznak a második felvonáson.

Néhány extra screenshotot is kaptunk, melyek a játék több aspektusát is bemutatják:

A Final Fantasy VII Remake első darabjának megjelenése 2020. március 3-án lesz esedékes PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)