Hirdetés

Nem az eredeti zeneszerző dolgozik a Final Fantasy VII remake-jén

|

Bár a Final Fantasy VII készítői közül több kulcsfontosságú szereplőt visszahívott a remake elkészítéséhez a Square Enix, Uematsu Nobuo nincs közük.

Hirdetés

A Square Enix még nem teljesen biztos abban, hogy mennyire alakul át az eredeti játékhoz képest a Final Fantasy VII remake-je, az viszont már kész tény, hogy a játék egyik legnépszerűbb összetevőjének megalkotója nem lesz a PS4-es projekten dolgozó csapat tagja.

A Francia JeuxVideo kérdezte meg a hetedik rész mellett a sorozat nagy részén dolgozó zeneszerzőt, Uematsu Nobuót, hogy részt vesz-e a Final Fantasy VII felújításában, akinek a válasza egy félreérthetetlen "Egyáltalán nem" volt. Ez persze nem feltétlenül jelenti, hogy új zene készül  a játékhoz, az sem kizárt, hogy valaki más készít egy új változatot Uematsu zenéiből, ami a rajongók szerint is a játék egyik fénypontja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)