Hirdetés

Final Fantasy X remake érkezik

|

A Final Fantasy X idén ünnepli 10. évfordulóját, így a Final Fantasy XIII-2 mellett érkezik egy ünnepi remake is.

Hirdetés

 

A Square Enix világhírű sorozatának Final Fantasy X című része visszatér, bár még nem tudni pontosan mikor és milyen formában. Yoshinori Kitase elmondása szerint a darab nem egy mostanság „divatos” HD változat lesz az immáron 10 éves játéknak, hanem inkább egy remake. 

A fejlesztés még korai stádiumban van annak ellenére, hogy már a tavaly szeptemberi Tokyo Game Show alkalmával bejelentette Shinji Hashimoto, akinek feladata a készülőben lévő remake minőségének biztosítása lesz.

Az eredeti Final Fantasy X egyébként 2002 májusában rajtolt el európai hódítóhadjáratára, Japánban és Amerikában pedig 2001 júliusában és decemberében. A türelmetlen Final Fantasy rajongóknak felhívnám a figyelmét, hogy január végén jön a Final Fantasy XIII-2 PS3 és Xbox 360 platformra, tehát nem kell annyira félni a megvonási tünetektől.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)