Hirdetés

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster - sok PC-s beállítás van, de nem felhőtlen az öröm

|

A Final Fantasy X/X-2 HD Remaster PC-s megjelenését követően megismerkedhettünk a port beállítási lehetőségeivel, de ezzel együtt fény derült egy jelentős korlátozásra is.

Hirdetés

Néhány napja jelent meg a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster PC-s változata, nagyjából egy évvel a PlayStation 4-es kiadást követően. Viszont a Square Enix egészen a rajt napjáig nem sokat árult el a port technikai részleteiről, ami azért tartogatott egy keserű meglepetést.

Ugyanis a játék PC-n is 30fps-es korlátozást kapott, ami a Final Fantasy X és X-2 esetében szerencsére csak egy esztétikai probléma, hiszen egy körökre osztott harcrendszerrel van dolgunk a két JRPG-ben. Abban a tekintetben viszont jól teljesít a PC-s verzió, hogy kapunk pár grafikai beállítást, ha olyan gépen játszanánk, ami nem üti meg az ajánlott szintet, a részletesség beállítása mellett pedig több effekt be- és kikapcsolásával az ízlésünkhöz igazíthatjuk a látványt.

A Final Fantasy X/X-2 HD Remaster ezeken felül hét úgynevezett boosterrel érkezett PC-re. Ezek a játékmenetet illető beállítások, például a játékmenet sebességét kétszeresre, vagy négyszeresre növelhetjük, beállíthatjuk, milyen gyakran állják az utunkat random csaták, vagy éppen akár a mesterséges intelligenciára is bízhatjuk az összes harcot. Emellett eltüntethetjük a HUD-ot a tökéletes screenshotok érdekében, könnyítésként pedig kimaxolhatjuk az elhasználható tárgyaink és Giljeink számát, ahogy feloldhatjuk az összes skillt is, ha ezzel nem szeretnénk bajlódni.

FF-rajongók, ti mit szóltok a port minőségéhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)